UPDATE: Taxichauffeur geeft zich over na aanval op mobiele app-taxichauffeur in Thalang

Thalang-

Een lokale taxichauffeur gaf zich over aan de Thaise politie nadat ze een taxichauffeur voor een mobiele applicatie in Cherng Talay hadden aangevallen.

Ons vorige verhaal:

Volgens een politierapport liep een taxichauffeur voor een mobiele applicatie verwondingen op nadat hij door verschillende mannen werd aangevallen terwijl hij een passagier ophaalde bij een strandclub in Cherng Talay.

Nu voor de update:

Dat vertelde de politie van Cherng Talay aan de Phuket Express op maandag 4 decemberth), Dhr. Gam (alias), 48, gaf zich over aan de politie. Gam vertelde de politie dat hij de taxichauffeur van de mobiele applicatie had aangevallen. De heer Lung (alias), 46, die met de heer Gam meekwam, vertelde de politie dat hij het incident had gezien en tevergeefs probeerde de heer Gam tegen te houden.

De heer Gam zei dat hij een houten stok gebruikte om de taxichauffeur van de mobiele applicatie twee keer te slaan nadat ze ruzie hadden gekregen. De heer Gam probeerde te voorkomen dat de taxichauffeur van de mobiele applicatie een passagier ophaalde in de buurt van zijn taxistandplaats.

De heer Gam heeft zijn excuses aangeboden aan de taxichauffeur van de mobiele applicatie en andere taxichauffeurs, evenals aan de inwoners van Phuket. Hij heeft zich gerealiseerd dat hij het imago van het toerisme in Phuket heeft geschaad.

De politie van Cherng Talay zei dat de heer Gam wordt beschuldigd van lichamelijk en geestelijk letsel en op het moment van schrijven nog steeds in hechtenis zit.

De Phuket Express merkt op dat het slachtoffer, wiens naam vanwege zijn privacy niet werd vermeld en sindsdien naar Trang is verhuisd vanwege zorgen over zijn veiligheid, eerder in zijn verklaring aan de politie geloofde dat er meer dan één persoon bij betrokken was. De heer Gam heeft echter de volledige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het incident op zich genomen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.