Oekraïense man zou in Chalong voor geld zijn aangevallen en afgeperst

Chalong-

Een Oekraïense man zou vorige week in Chalong zijn aangevallen en afgeperst voor geld, zegt de toeristenpolitie van Phuket.

Dat heeft de toeristenpolitie van Phuket donderdag (30 november) tegen de Phuket Express gezegdth) dat een onbekende Oekraïense man om hulp kwam vragen. Hij vertelde de toeristenpolitie van Phuket dat hij werd aangevallen en afgeperst voor 21,000 baht contant geld door een groep mensen die hij kent in Chalong.

Hij is bang dat hij en zijn gezin door deze situatie in gevaar zijn gebracht. De toeristenpolitie van Phuket bracht hem naar het politiebureau van Chalong om een ​​officieel rapport in te dienen.

De Phuket Express merkte op dat de toeristenpolitie van Phuket geen details heeft onthuld over de Oekraïense man of de bijzonderheden van de situatie voor hem en de veiligheid van zijn gezin.

Op het moment van schrijven werd deze situatie naar verluidt nog steeds onderzocht door de relevante politie in Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.