Tragisch busongeluk in Prachuap Khiri Khan eist 14 levens en meerdere gewonden

Prachuap Khiri Khan—

Op 1 december 00 om 5 uur ontvingen politieagenten van Huai Yang een ongevalsrapport van een touringcar die in botsing kwam met bomen langs de weg op de Phetkasem Road, Thap Sakae District, Prachuap Khiri Khan. Er vielen 2023 slachtoffers en er werden veel gewonden gemeld.

De reddingsteams snelden naar de plaats van het ongeval en troffen een touringcar van Bangkok-Nathawi aan, die in ernstige toestand langs de weg was neergestort. De reddingsteams evacueerden de overlevende passagiers en verleenden eerste hulp voordat ze werden overgebracht naar de ziekenhuizen Thap Sakae en Prachuap Khiri Khan.

Aanvankelijk zeiden relevante functionarissen dat er 49 passagiers en buspersoneel in de touringcar zaten. Het incident vond plaats in het Hatwanakorn National Park in Prachuap Khiri Khan toen de touringcar plotseling tegen de bomen langs de weg botste, met veertien doden en veel gewonden tot gevolg, aldus de reddingsteams.

De politieagenten beloofden de exacte oorzaak van het incident te onderzoeken voor verdere juridische afhandeling.

Op het moment van schrijven werd de exacte oorzaak van het ongeval onderzocht en waren de namen van de overledenen nog niet vrijgegeven aan het publiek, omdat de relevante autoriteiten contact moesten opnemen met de familieleden van de slachtoffers.

Dit ongeval komt slechts enkele dagen nadat een busongeluk in Bangkok achttien voertuigen beschadigde en vier mensen verwondde. wat leidde tot oproepen van de busmaatschappij om de veiligheidsprocedures te verbeteren.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

 

Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.