Verdachte gearresteerd met 200 gram crystal meth ter waarde van 200,000 baht in Thalang

Thalang-

In Pa Klok is een verdachte gearresteerd met 200 gram crystal methamfetamine, een waarde van ongeveer 200,000 baht, zegt de Thaise politie.

Dat vertelde de politie van Thalang aan de Phuket Express op maandag (4 december).th) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Somsak, 48, uit Paklok. Hij werd gearresteerd in een huis in Paklok en bij hem werd 200 gram crystal methamfetamine ter waarde van ongeveer 200,000 baht in beslag genomen (1,000 gram = 1,000,000 baht).

De arrestatie kwam nadat de politie via een anonieme tip op de hoogte was gebracht dat de verdachte in de omgeving illegale drugs verkocht. De politie ging naar de woning waar de verdachte werd aangetroffen in het toilet. Hij gaf tegenover de politie toe dat de drugs van hem waren.

Somsak vertelde de politie dat hij was ingehuurd door een man die hij alleen kende als meneer Bang, om drugs te bezorgen. Voor zijn werk ontving hij vijf gram kristalmethamfetamine.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.