Tweede zoon van Thaise koning bezoekt Thailand voor vaderdagceremonie en verlengd bezoek

Nationaal—

Op 9 december 00 om 4 uur arriveerde Aon Vacharaesorn Vivacharawongse, de tweede zoon van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn, in Thailand voor zijn tweede bezoek in 2023 voor Vaderdag.

Thaise verslaggevers verklaarden publiekelijk dat Vacharaesorn Vivacharawongse tijdens dit persoonlijke bezoek van plan was een Vaderdagceremonie op 5 december bij te wonen en nog veertien dagen door Thailand te reizen.

Lees meer over het recente bezoek van Vacharaesorn Vivacharawongse op 5 augustus 2023.


Op 5 december 2023 betoonde Aon Vacharaesorn Vivacharawongse respect voor het Koninklijk Monument van Zijne Koninklijke Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej in het Koning Rama IX Park, Bangkok.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.