Russische man veroorzaakt naar verluidt publieke onrust nabij Nai Yang Beach in Phuket

Phuket -

Een Russische man zou afgelopen weekend bij een bekend strand in Thalang voor onrust hebben gezorgd, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde aan de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend door lokale bewoners op de hoogte waren gebracht dat een buitenlandse man het publiek stoorde met harde geluiden en geschreeuw nabij een groot hotel aan het Nai Yang-strand in het subdistrict Sakoo.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een ongeïdentificeerde, zwaargebouwde Russische man van middelbare leeftijd aan, gekleed in een hemd en korte broek en zonder schoenen. Hij bleek luid alleen tegen zichzelf te praten, schijnbaar een geanimeerde discussie in het Russisch met zichzelf voerend. Hij kon echter nog steeds kalmeren en op een bewuste manier met de politie communiceren als ze in het Engels en Thais met hem spraken, en het leek erop dat hij niemand bedreigde of pijn deed.

De toeristenpolitie van Phuket vroeg de man of hij naar een ziekenhuis wilde of psychiatrische hulp nodig had, de Russische man weigerde. Vervolgens vroeg en kreeg hij van de politie toestemming om even uit te rusten op een onbewaakt strandbed op het strand. Een bewaker in de buurt werd gevraagd de man in de gaten te houden als er nog meer problemen zouden zijn.

De Phuket Express merkte op dat de toeristenpolitie van Phuket geen andere details over de man heeft onthuld.

De man kalmeerde naar verluidt, deed een dutje en vertrok eerder veilig met de toeristenpolitie van Phuket, ervan uitgaande dat hij dronken was of gewoon graag met zichzelf praatte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.