Taxichauffeur van mobiele app aangevallen terwijl hij een passagier ophaalde bij een strandclub in Cherng Talay

Thalang-

Volgens een politierapport liep een taxichauffeur voor een mobiele applicatie verwondingen op nadat hij door verschillende mannen werd aangevallen terwijl hij een passagier ophaalde bij een strandclub in Cherng Talay.

Dat vertelde de politie van Cherng Talay aan de Phuket Express op zondag (3 december).rd) dat op zaterdag (2 decembernd) De heer A (alias), 25, heeft aangifte gedaan bij de relevante politie. Hij vertelde de politie dat hij een legale, erkende taxichauffeur is en dat een passagier hem via een legale mobiele applicatie belde om hem op te halen bij een strandclub.

Toen meneer A bij de strandclub aankwam, vroeg een onbekende man hem welke taxiapplicatie hij gebruikte. Daarna vroeg de man hem op een weg buiten de strandclub op zijn passagier te wachten. Vervolgens riep meneer A zijn passagier op om buiten de strandclub in zijn taxi te stappen.

Plotseling raakte iets de taxi van meneer A van achteren. De heer A verklaarde vervolgens tegenover de politie dat hij twee vreemde mannen met houten stokken naar zijn taxi had zien lopen. Vervolgens stapte hij uit zijn taxi en de twee mannen zeiden naar verluidt tegen meneer A: 'Begrijp je het?' voordat hij hem sloeg en sloeg. Ondertussen zou een andere man meneer A vier keer in de rug hebben geslagen met een houten stok voordat hij hem weer in zijn taxi duwde.

De heer A ging vervolgens naar een ziekenhuis in Phuket en ontdekte dat hij rib- en longletsel had opgelopen. Hij wordt nu behandeld in een ziekenhuis in zijn geboorteplaats Trang, omdat hij zich zorgen maakt over zijn veiligheid.

De politie van Cherng Talay heeft verklaard dat ze het rapport aan het beoordelen zijn en een verder onderzoek zullen uitvoeren om potentiële verdachten te identificeren en te ondervragen en, indien gerechtvaardigd, juridische aanklachten in te dienen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.