Kanchanaburi maakt zich op voor River Kwai Bridge Week Festival 2023 van 8 tot 17 december

Kanchanaburi—

Kanchanaburi heeft het River Kwai Bridge Week-festival 2023 gepland van 8 tot 17 december bij River Kwai Bridge, Mueang, Kanchanaburi.

FOTO: Kanchanaburi PRD

Het River Kwai Bridge Week-festival wordt jaarlijks gehouden om de levens te herdenken die verloren zijn gegaan in de Tweede Wereldoorlog als de River Kwai Bridge, ook algemeen bekend als Death Railway, die in die tijd werd aangelegd.

FOTO: Kanchanaburi-centrum
FOTO: Kanchanaburi PRD

Elk jaar biedt het River Kwai Bridge Week-festival volksoptredens uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, lokale producten en concerten van beroemde Thaise artiesten, helemaal gratis.

Bovendien zullen er overal op de brug levendige versieringen zijn met neonlichten, vuurwerkshows en het grootste pretpark van Thailand als hoogtepunt van het festival.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.