Brand verwoest luxe restaurant in Thalang – VIDEO

Thalang-

Een brand heeft een luxe restaurant van een buitenlander in Thalang verwoest met vele miljoenen baht aan schade, zegt de politie van Thalang.

De politie van Thalang werd zondag (1 december) om 30 uur op de hoogte gebracht van de brandrd) in het Project Artisan-restaurant tegenover Soi Khok Tanod 6 in Cherng Talay. Brandweerlieden met twee brandweerwagens en het Phuket Express-team arriveerden kort na de eerste oproep ter plaatse.

De brand bleek hevig uit te breken in het restaurant en het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Het restaurant werd volledig verwoest en de totale kosten van de schade lopen naar verluidt in de miljoenen baht.

Getuigen vertelden aan de Phuket Express dat ze eerst rook uit het dak van de zaal zagen komen, waarna de brand zich snel verspreidde naar het restaurant. Er waren destijds veel buitenlandse klanten die aan het eten waren, maar gelukkig wisten zij zonder verwondingen uit het restaurant te ontsnappen. Medewerkers probeerden in afwachting van de brandweer de brand te blussen, maar dat lukte niet.

In dit stadium wordt aangenomen dat de oorzaak van de brand is ontstaan ​​in een pizzaoven voordat de brand zich over het bedrijfspand verspreidde. De exacte oorzaak van de brand wordt echter op het moment van schrijven nog steeds onderzocht door de forensische politie van Phuket.

De Phuket Express merkte op dat het restaurant eigendom is van een buitenlander die het land huurt. Het restaurant is erg beroemd en heeft veel buitenlandse klanten, maar de exacte naam van de eigenaar is door de politie aan de pers verborgen gehouden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.