Koppel gearresteerd met 9,765 meth-pillen, 1 kg crystal meth en 100 g ketamine in Rawai

Rawai-

In Rawai werd een echtpaar gearresteerd met 9,765 methamfetaminepillen, één kilo crystal methamfetamine en 100 gram ketamine.

Een team uit het Mueang Phuket District vertelde de Phuket Express dat er maandag in de vroege ochtend (4 decemberth), arresteerden ze twee verdachten, alleen geïdentificeerd als de heer Suppakit, 47, en mevrouw Tassanee, 49, in een huurkamer in Rawai. Bij hen werd ruim één kilo crystal methamfetamine, 9,765 methamfetaminepillen, ruim 100 gram ketamine, een pistool en zes kogels in beslag genomen.

Ze werden naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1- en 2-drugs met de bedoeling deze te verkopen, en van illegaal bezit van een vuurwapen en munitie.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.