Seriedief gearresteerd in Patong die naar verluidt een motorfiets had gestolen van een politieagent

Phuket -

In Patong werd een seriedief gearresteerd nadat hij doorging met stelen uit vele gebieden, waaronder een persoonlijke motor van een politieagent.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat zij en de politie van Regio 8 de seriedief, de heer Adisak Saelim, 34, hadden gearresteerd in een huurkamer in Patong. De verdachte verbleef ruim een ​​maand in de kamer, maar de huisbaas wist niet dat hij een gezochte crimineel was.

Volgens de politie van Chalong heeft de verdachte minstens drie keer gestolen. Slachtoffers, waaronder een politieagent uit Chalong, dienden aangifte bij de politie van Chalong nadat zijn persoonlijke motor was gestolen. De verdachte stal ook uit een buurtwinkel in Patong, waar de winkeleigenaar aangifte deed, waarbij camerabeelden duidelijk het gezicht van de verdachte lieten zien.

De verdachte heeft naar verluidt de misdaden toegegeven en tegen de politie gezegd dat hij geld nodig heeft voor zijn levensonderhoud en voor online gokken. De verdachte wordt verdacht van diefstal.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.