Jonge Franse toerist dood na val uit Koh Samui-waterval

Koh Samui—

Op 3 december 30 om 2 uur ontvingen politieagenten van Koh Samui een melding van vermissing van een Franse toerist die per ongeluk uit de Namuang-waterval 2023, Koh Samui, Surat Thani, viel.

De politieagenten, reddingsteams en relevante instanties van Koh Samui haastten zich om de vermiste persoon te vinden die later publiekelijk werd geïdentificeerd als de heer Ryan Meghan, een 20-jarige Fransman.
Op de dag van het incident rapporteerden mevrouw Merina Emma en haar vriendin aan agenten bij de Namuang-waterval 2 dat Ryan en andere vrienden de waterval hadden bezocht. Ryan ging echter alleen water spelen op een andere plek en na vijf minuten schreeuwden Merina en andere vrienden naar verluidt om Ryan. Er kwam geen reactie, alleen Ryans sandalen en telefoon werden op de grond gevonden, zei Merina.
Na ontvangst van een rapport van de Franse toeristen gingen de agenten bij de Namuang-waterval 2 op zoek naar de vermiste persoon, maar het terrein was moeilijk te voet te bewandelen, het weer was slecht en de nacht was nabij, dus stopten de teams. de zoektocht.

Op 8 december om 40 uur lanceerden relevante instanties een nieuwe zoekactie en ontdekten Ryan met succes om 3 uur. De teams hadden nog eens 11 uur te voet nodig om het lichaam uit de waterval te halen.
Aanvankelijk werd Ryan meegenomen voor een autopsie en vastgehouden in het Koh Samui-ziekenhuis om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Ondertussen zouden politieagenten van Koh Samui de Franse ambassade op de hoogte stellen van de zaak.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/