Thai Smile Airways staakt haar activiteiten en integreert tegen het einde van het jaar in Thai Airways

PERSBERICHT van het Nationale Nieuwsbureau van Thailand

Thai Smile Airways, een dochteronderneming van Thai Airways, zal haar vluchtactiviteiten eind dit jaar stopzetten. De verhuizing, aangekondigd door Thai Airways, houdt in dat de twintig Airbus A20-vliegtuigen van Thai Smile worden geïntegreerd in de activiteiten van het moederbedrijf.

Vanaf 31 december zal Thai Airways de volledige controle over de activa en diensten van Thai Smile overnemen.

Het transitieproces, dat naar verwachting in januari 2024 voltooid zal zijn, zal ertoe leiden dat Thai Airways negen binnenlandse routes beheert die voorheen door Thai Smile werden geëxploiteerd. Deze routes blijven in ieder geval tot eind maart onder de TG-vluchtcode doorgaan. Passagiersstoel- en servicereserveringen worden vanaf 16 december overgedragen aan Thai Airways, waarbij de websitediensten van Thai Smile actief blijven tot 15 december.

De ticketservice en callcenters van Thai Smile blijven actief tot 31 december. Na deze datum worden passagiers die deze diensten zoeken, doorgestuurd naar Thai Airways.

Deze consolidatie maakt een einde aan de activiteiten van Thai Smile Airways, die op 17 oktober 2013 begonnen. De stopzetting van de activiteiten van de luchtvaartmaatschappij en de integratie ervan in Thai Airways wordt gezien als een strategische stap om de activiteiten te stroomlijnen en de service-efficiëntie binnen de Thaise luchtvaartsector te verbeteren. .

Het voorgaande is een persbericht van het National News Bureau of Thailand.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.