Gouverneur van Phuket beveelt lokale autoriteiten om verkeersproblemen op te lossen

Phuket -

De gouverneur van Phuket heeft de lokale autoriteiten opgedragen om in verschillende gebieden enkele kleine wegen te openen om de files op de hoofdwegen te verminderen.

Dat vertelde de gouverneur van Phuket, Sophon Suwannarat, donderdag (30 november) aan de Thaise persth) dat veel weggebruikers klachten hebben over zware files op veel hoofdwegen in Phuket, vooral op de Thep Krassattri Road en op Patong Hill.

Dit fileprobleem bestaat al een lange tijd en vraagt ​​om een ​​oplossing voor de lange termijn, aldus Sophon. Tegenwoordig zijn er echter veel meer voertuigen op de wegen van Phuket dan in het verleden. Eén van de redenen is dat het aantal mobiele applicatietaxi’s is toegenomen.

Voor het oplossen van problemen op de korte termijn moeten lokale autoriteiten lokale kleine wegen verbeteren of openen die naar hoofdwegen in hun gebied kunnen leiden. Deze lokale wegen kunnen worden gebruikt als wegverbinders om het verkeer op hoofdwegen te ontlasten. Verbeteringen aan de weg kunnen onder meer bestaan ​​uit het verharden van wegen, het installeren van meer lichten, signalen en tweetalige verkeersborden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.