De Thaise premier bezoekt vandaag Patong om toezicht te houden op veiligheidsoefeningen voor het toerisme

Patong-

De Thaise premier Srettha Thavisin zal op bezoek komen Patong vandaag om persoonlijk te zien hoe veiligheidsoefeningen worden uitgevoerd voorafgaand aan het drukke hoogseizoen.

De gemeente Patong heeft aangekondigd dat de oefening op 1 december zal plaatsvindenst, 2023, vanaf 4 uur. De oefening is bedoeld om je voor te bereiden op het komende hoogseizoen, waarin er veel meer toeristen zullen zijn dan normaal.

De oefeningen zullen bestaan ​​uit drie gesimuleerde situaties waarin toeristen de rode vlaggen negeren die aangeven dat er niet mag worden gezwommen op plaatselijke stranden, sterke golfveiligheidsoefeningen en een misdaadscenario op Bangla Road. Houd rekening met de oefeningen als u zich na 4 uur in deze gebieden bevindt, aangezien het verkeer hier zeker ook last van zal hebben.

De Thaise Public Relations-afdeling heeft ook aangekondigd dat de Thaise premier Srettha Thavisin op 1 december 2023 in Phuket zal aankomen om de veiligheidsoefeningen in Patong bij te wonen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.