Patong nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het Phuket Carnival 2023!!!

Patong-

De gemeente Patong nodigt iedereen uit om zich bij de 37 aan te sluitenth Phuket Carnaval in Patong 2023!

Ons vorige verhaal:

Het jaarlijkse Patong Carnival wordt volgende maand gehouden ter gelegenheid van de officiële opening van het toeristische hoogseizoen in Phuket.

Nu, voor de details:

De 37th Vanaf 8 december vindt het jaarlijkse evenement plaatsth tot december 10th, 2023 vanaf 10:00 uur op Patong Beach.

Op 8 december wordt er een parade gehoudenth vanaf 5:00 uur op Patong Beach.

Op 10 december is er van 30 uur tot middernacht een concert van de populaire Thaise rapper Two Pee SOUTHSIDE op Patong Beach.

Dit jaar vindt het evenement plaats onder het thema 'Time of Happiness'. Het festival wordt traditioneel in Patong gehouden om het officiële begin van het toeristische hoogseizoen in Phuket te markeren.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.