Doneer voedsel voor straathonden en katten bij Lotus's

PERSBERICHT:

De winkel van Lotus en Pet Us ondersteunen de Soi Dog Foundation via hun campagne 'Feed us at Lotus's' in een poging straathonden en katten te helpen.

Vanaf vandaag tot en met 31 december 2023 kan iedereen die bij Lotus winkelt of langskomt honden- of kattenvoer kopen en dit afgeven bij de donatiepunten in deelnemende Lotus-filialen, waaronder Lotus's SamKong, Lotus's Thalang, Lotus's Chalong en Pet Us-winkel bij Lotus's Thalang.

Soi Dog Foundation is een non-profitorganisatie die volledig draait op de steun van vriendelijke individuen die de levens van dakloze dieren willen verbeteren. De campagne “Feed us at Lotus's” heeft tot doel individuen een gemakkelijke manier te bieden om bij te dragen aan Soi Dog, dat momenteel onderdak en zorg biedt aan meer dan 1,900 dieren in zijn opvangcentrum in Mai Khao.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.