Motorrijder gearresteerd nadat hij acht vrouwenkisten had aangeraakt in Phuket

Phuket -

Een mannelijke motorrijder werd uiteindelijk gearresteerd nadat hij de borsten van minstens acht vrouwen had aangeraakt die in Phuket motor reden.

De politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat ze op maandag (27 november) om 5 uur een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Mon, 30 jaar oud, in een huis in Thalang. Dit kwam nadat acht vrouwelijke slachtoffers de afgelopen twee weken aangifte hadden gedaan bij de politie van Thalang.

De slachtoffers vertelden de politie van Thalang dat terwijl ze alleen op de motor reden, er een mannelijke motorrijder was die dicht bij hen kwam voordat hij hun borsten en borst aanraakte voordat hij wegreed. De vrouwen verklaarden dat ze erg bang waren en dat ze de man niet kenden.

De namen van het slachtoffer zijn geheim gehouden omdat zij slachtoffer zijn van seksueel misbruik.

De politie van Thalang spoorde de verdachte op via camerabeelden in het gebied en vond uiteindelijk de heer Mon. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij de motorrijder was en bood zijn excuses aan aan alle vrouwelijke slachtoffers. Hij beweerde dat hij drugs had gegeten waardoor hij iets deed wat hij niet van plan was.

Een dashcam achterin een auto had het incident van een van de slachtoffers vastgelegd.

De heer Mon wordt aangeklaagd wegens het plegen van onfatsoenlijke handelingen jegens mensen ouder dan 15 jaar. De straf kan oplopen tot tien jaar gevangenisstraf.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.