Lichaam van bestuurder en whiskyfles gevonden buiten een omgevallen pick-up in Thalang – VIDEO

Thailand -

Het lichaam van een bestuurder en een fles whisky werden vanochtend vroeg gevonden buiten een omgevallen pick-up in het subdistrict Sri Soonthorn.

Majoor Thanpisit Mueangjan van de politie van Thalang vertelde de Phuket Express dat hij donderdag in de vroege ochtend (1 november) om 50 uur op de hoogte werd gesteld van het ongeval.th) op de Thep Krasattri Road in noordelijke richting in Baan Phon.

Hulpverleners arriveerden op de plaats van het ongeval en troffen de gekantelde pick-up op de weg aan. De chauffeur, de heer Suwit Korjaroenkit, 48, uit Pa Klok, Thalang, werd dood aangetroffen met ernstig hoofdletsel buiten de pick-up.

Een vrachtwagenpassagier, de heer Witthaya Petchahueng, 48, eveneens uit Pa Klok, Thalang, had rug- en armletsel opgelopen. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Bij de pick-up werd een fles Thaise whisky gevonden.

Op het verkeersbord met snelheidslimiet vlakbij de scène staat 60 kilometer per uur.

Camerabeelden in de buurt, bekeken door de politie, lijken aan te tonen dat de pick-uptruck, bestuurd door de heer Suwit, op de zuidelijke rijstrook reed voordat hij omsloeg en de middenberm overstak naar de noordelijke rijstrook. De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

WAARSCHUWING: De onderstaande video bevat inhoud die sommigen mogelijk verontrustend vinden.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.