Russische toerist gewond nadat Thais koppel ruzie krijgt op Bangla Road in Patong

Patong-

Een Russische toerist heeft lichte verwondingen opgelopen nadat een Thais echtpaar ruzie kreeg op de Bangla Road in Patong.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde aan de Phuket Express dat zij op de hoogte waren gesteld dat een Thais echtpaar dinsdagavond (28 november) mondeling ruzie had in een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road.th).

Het stel gooide tijdens hun ruzie ‘per ongeluk’ een glas whisky naar een Russische toerist in een uitgaansgelegenheid. De Russische toerist liep vervolgens licht hoofdletsel op. De Thaise vrouw in de ruzie stemde er na overleg met alle betrokken partijen uiteindelijk mee in om financiële compensatie te betalen voor de uitgaanslocatie en om financiële steun te verlenen voor medische behandeling van de Russische toerist.

De Phuket Express merkte op dat de toeristenpolitie van Phuket geen details heeft onthuld, zoals de namen van zowel de Russische toerist als het Thaise echtpaar.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.