Eigenaar van een Patong-massagewinkel gearresteerd wegens het inhuren van minderjarigen tijdens nachtelijke uren

Patong-

Een eigenaar van een massagewinkel in Patong werd gearresteerd nadat hij betrapt werd op het inhuren van personeel onder de 18 jaar op bepaalde tijden.

Dat vertelde de politie van Patong dinsdagavond (28 november) aan de Phuket Expressth) om 10 uur arresteerden ze de eigenaar van een massagewinkel in Patong. De eigenaar werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd aangeklaagd omdat hij werknemers onder de 30 jaar zonder toestemming van 18 uur tot 10 uur in de massagesalon had laten werken.

Volgens het Thaise ministerie van Arbeidsbescherming en Welzijnswetten mogen werkgevers tussen 18 uur en 10 uur geen werknemers onder de 00 jaar in dienst nemen. Iedereen die de wetten overtreedt, krijgt een gevangenisstraf van maximaal zes maanden of een boete van maximaal 6 baht, of beide.

De Phuket Express merkte op dat specifieke details van de winkeleigenaar en de naam van de massagewinkel niet zijn vrijgegeven door de politie van Patong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.