Tieners krijgen een proeftijd omdat ze een zwaard op een motor droegen in Chalong

Chalong-

Twee tieners werden betrapt met een zwaard terwijl ze op een motor reden in Chalong, zei de politie van Chalong.

Een foto en een video van twee tieners die een zwaard droegen terwijl ze op een motor zaten, gingen vlak voor het afgelopen weekend in de ochtend viraal op sociale media.

De politie van Chalong kreeg te horen dat twee tieners later binnen drie uur nadat ze in de omgeving van Chalong waren gewaarschuwd, door de politie van Chalong werden opgepakt. Ze werden geïdentificeerd als twee mannelijke 15-jarige tieners, maar hun volledige namen werden door de politie achtergehouden omdat ze minderjarig waren.

De twee tienerverdachten vertelden de politie dat ze het zwaard alleen maar droegen om te pronken met meisjes en vrienden. Hun ouders werden gebeld en de twee tieners krijgen naar verluidt een proeftijd voor het incident vanwege hun leeftijd in plaats van strengere wettelijke straffen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.