Russische vrouw gearresteerd op de luchthaven van Phuket wegens vermeende fraude

Phuket -

Een Russische vrouw werd op de internationale luchthaven van Phuket gearresteerd wegens vermeende fraude en het importeren van valse informatie in computersystemen.

Dat vertelde het immigratiepersoneel van Phuket op de internationale luchthaven van Phuket maandag (27 november) aan de Phuket Expressth) dat op zondag (26 novemberth) om 11 uur arresteerden zij en het Cyber ​​Crime Investigation Bureau de ongeïdentificeerde 40-jarige vrouwelijke Rus bij de internationale vertrekterminal van Phuket.

Ze is een gezochte verdachte die wordt beschuldigd van fraude door zich voor te doen als iemand anders en valse informatie in computersystemen te importeren. Ze werd naar het Cyber ​​Crime Investigation Station gebracht voor verdere juridische stappen.

De Russische vrouw heeft geen verklaring aan de pers afgegeven. De Phuket Express merkte op dat de politie de naam van de vrouw niet heeft vrijgegeven en geen gedetailleerde details heeft gegeven over de omstandigheden achter de vermeende fraude.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.