Motorrijder uit Myanmar gearresteerd met lagerschraper en methamfetaminepillen in Patong

Patong-

Een motorrijder zonder papieren uit Myanmar werd in Patong gearresteerd in het bezit van een lagerschraper en methamfetaminepillen.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze afgelopen weekend een 30-jarige man uit Myanmar hebben gearresteerd nabij het kruispunt Baan Kha Lueang aan de 50-Years-Road. In zijn tas vond de politie twee methamfetaminepillen en een lagerschraper.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van het gebruik van illegale categorie 1-drugs, het dragen van een wapen in het openbaar zonder wettelijke toestemming, en het zijn van een illegale vreemdeling die zonder toestemming het land was binnengekomen.

De naam van de verdachte is niet vrijgegeven door de politie van Patong.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.