Vermiste Russische man dood aangetroffen na verkeersongeval in Phuket

Phuket -

Een vermiste Russische man werd dood aangetroffen na een verkeersongeval in Karon.

Dat heeft de politie van Phuket City maandag (27 november) tegen de Phuket Express gezegdth) arriveerden verschillende Russische toeristen bij een toeristenstation in Phuket. Ze vertelden de politie dat ze vrienden zijn van de vrouw van de vermiste Rus, alleen geïdentificeerd als de heer Vadim. (Leeftijd werd niet vermeld)

De toeristenpolitie van Phuket ontdekte dat de Russische man dezelfde persoon was die onlangs dood was verklaard nadat een motor in Karon in botsing kwam met een minibusje. Zijn lichaam wordt in een ziekenhuis bewaard in afwachting van familieleden.

De politie van Phuket betuigde haar medeleven aan de vrienden en familie van de overledene.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.