De Thaise vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken zullen Israël bezoeken om de groep vrijgelaten gijzelaars naar huis te brengen

PERSBERICHT:

Tussen 28 en 29 november 2023 zal Z.E. Parnpree Bahiddha-Nukara, vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken van Thailand, naar Israël reizen om de 17 vrijgelaten Thaise gijzelaars te bezoeken en hen op 30 november 2023 om 12.05 uur naar huis te brengen. uur.

Bij deze gelegenheid zullen de vice-premier en minister van Buitenlandse Zaken ook drie Thaise staatsburgers bezoeken die gewond zijn geraakt en nog steeds in ziekenhuizen verblijven. Hij zal ook een ontmoeting hebben met vertegenwoordigers van het ICRC en de Thaise arbeiders/Thaise gemeenschap in Israël, en een bezoek brengen aan de Koninklijke Thaise Ambassade in Tel Aviv om het personeel van de ambassade en andere betrokken instanties te bedanken voor de inspanningen en hulp die aan Thaise staatsburgers werd geboden tijdens de uitdagende strijd. tijd.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.