Chinese vrouw gearresteerd wegens illegaal bedelen in Patong

Patong-

Een Chinese vrouw werd gearresteerd nadat ze illegaal werd aangetroffen terwijl ze geld vroeg aan mensen in Patong.

Dat vertelde de toeristenpolitie van Phuket aan de Phuket Express op vrijdag 24 novemberth) arresteerden ze een onbekende 40-jarige Chinese vrouw. Haar naam werd geheimgehouden door de politie van Phuket.

Naar verluidt werd ze betrapt terwijl ze om geld smeekte bij mensen bij de Walking Street Food Court aan de Taweewong Road. Ze laat mensen ook een kaart zien, geschreven in het Thais en Engels, die je hieronder kunt zien.

De toeristenpolitie van Phuket heeft echter niet duidelijk gemaakt of de Chinese vrouw inderdaad slechthorend is of geassocieerd is met doofstomme organisaties, zoals wordt beweerd.

Ze wordt ervan beschuldigd zonder toestemming te werken en zonder toestemming in het openbaar geld te vragen aan mensen.

De toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze hun onderzoek voortzetten om erachter te komen of de Chinese vrouw met anderen samenwerkte als onderdeel van een team. Ze zal hoe dan ook op de zwarte lijst worden gezet en worden gedeporteerd.

De Thaise autoriteiten hebben de afgelopen week in het hele koninkrijk hard opgetreden tegen buitenlandse bedelaars, zoals hieronder te zien is.

Gerelateerde artikelen:

De heer Kanthat Phongpaiboonwet, ook wel bekend als Kan Jom Phalang, en de Thaise politie hebben een Chinese vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij mensenhandel, die naar verluidt in de omgeving van Bangkok om geld had gesmeekt.

Pol. Luitenant-generaal Amnat Traiphot, plaatsvervangend commissaris-generaal van de Metropolitan Police, hield een persconferentie over zes vermeende Chinese bedelaars die tussen 10 en 20 november 2023 waren opgepakt.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.