Dronken man gearresteerd nadat hij zijn ex-vrouw met een pistool had bedreigd in Chalong

Chalong-

Een dronken man werd gearresteerd nadat hij zijn ex-vrouw met een pistool had bedreigd in Chalong.

Dat vertelde de politie van Chalong donderdag aan de Phuket Expressrd), kregen zij van buren bericht dat een man een vrouw bedreigde in hun woonwijk en dat de man de ex-man van de vrouw is.

Ze kwamen ter plaatse voordat ze de 36-jarige Thaise man arresteerden. Van hem werd een handgemaakt pistool met drie kogels, twee messen van XNUMX cm en een kleine hoeveelheid methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht om te worden aangeklaagd voor illegaal bezit van een vuurwapen en munitie, het dragen van een vuurwapen in het openbaar zonder toestemming, het dragen van een wapen in het openbaar zonder geldige reden, illegaal bezit van categorie 1-drugs en het gebruik van illegale categorie 1-drugs. .

Zijn naam werd door de politie van Chalong niet aan de pers vrijgegeven.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.