Man gearresteerd met 73 methamfetaminepillen in Chalong bij controlepunt

Phuket -

Een 35-jarige man werd gearresteerd met 73 methamfetaminepillen nadat hij op een motor door een controlepost in Chalong reed.

De politie van Chalong vertelde aan de Phuket Express dat ze deze week een ongeïdentificeerde 35-jarige Thaise man hadden gearresteerd. De man reed met een motorfiets door een verkeerscontrolepost aan de Patak Road, tegenover een schietpartij.

De politie hield hem staande en fouilleerde hem omdat hij zich volgens hen verdacht gedroeg. Ze vonden 73 methamfetaminepillen en 4.09 gram crystal methamfetamine.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.