Zeven mensen gewond bij vijf auto-ongeluk in Thalang

Thalang/Nieuwsoverzicht

Zeven mensen hebben voornamelijk lichte verwondingen opgelopen nadat vijf auto's crashten in het subdistrict Thep Krasattri.

De politie van Thalang werd eerder deze week op de hoogte gebracht van het ongeval op de hoofdweg Thep Krassattri in Mud Dokkhao.

De eerstehulpverleners kwamen ter plaatse en vonden vijf beschadigde auto's, waaronder een minibusje, op de weg. Zeven mensen hadden verschillende verwondingen opgelopen door het ongeval en ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Helaas sprak geen van de bij het ongeval betrokken personen met de pers of de eerstehulpverleners en de politie van Thalang gaf niet onmiddellijk verdere informatie over het ongeval vrij aan de Thaise pers.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en verdere juridische stappen te ondernemen. Mocht er meer informatie over dit ongeval beschikbaar komen, dan zal The Phuket Express een update publiceren.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.