Brand vernietigt auto in Chalong – VIDEO

Chalong-

Een brand verwoestte een geparkeerde sedan in Chalong, waardoor omwonenden werden gealarmeerd.

Kapitein Jaras Lempan van de politie van Chalong werd gisteren, 21 november 2023, 's nachts op de hoogte gebracht van de autobrand in Soi Tanuthep aan de Chao Fa West Road in Chalong, Mueang Phuket.

Eerstehulpverleners kwamen ter plaatse met brandweerlieden en brandweerwagens van de gemeente Chalong om de sedan te vinden. Bij de sedan woedde de brand hevig, maar de brand was uiteindelijk binnen 15 minuten onder controle.

De sedanchauffeur, de heer Sampan Promduang, 58, uit Phatthalung werd later gecontacteerd en arriveerde ter plaatse nadat zijn buurman hem had gebeld.

Sampan vertelde de politie dat hij in augustus van dit jaar net in Phuket was aangekomen. Hij had zijn sedan sinds 19 november bij zijn huis geparkeerdth. Hij had geen idee hoe zijn auto in brand vloog. De Forensische Politie zet het onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.