Een medewerker van een entertainmentlocatie op Bangla Road is gearresteerd wegens het verkopen van valse illegale drugs

Patong-

Een medewerker van een uitgaansgelegenheid aan de Bangla Road werd gearresteerd nadat werd betrapt dat hij medicijnen als illegale drug aan toeristen verkocht.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Prawit op de Bangla Road. Hij testte positief op methamfetamine, zei de Thaise politie.

Prawit werd aangetroffen met vijf plastic zakjes met Tramadolpoeder van in totaal 3.37 gram. De Phuket Express merkte op dat Tramadol een medicijn is dat wordt gebruikt voor ernstige pijnverlichting. Prawit beweerde echter dat Tramadol sterkere illegale drugs was.

Prawit werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd aangeklaagd voor het zonder toestemming verkopen van medicijnen en het gebruik van illegale drugs (methamfetaminepillen).

Hij gaf toe dat hij de Tramadol bij een apotheek had gekocht om aan buitenlandse toeristen te verkopen voor 1,000 baht per zakje. De kracht van Tramadol lijkt een beetje op heroïne en cocaïne, zei Prawit, en hij wist klanten voor de gek te houden.

De naam van de locatie waar Prawit werkte, werd door de politie van Patong niet aan de Thaise pers verstrekt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.