UPDATE: Thaise vrouw vermoedelijk betrokken bij moord op Taiwanese man in Bangkok geïdentificeerd

Bangkok -

De Metropolitan Police vraagt ​​het publiek om een ​​Thaise vrouwelijke verdachte te vinden die betrokken zou zijn bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok.

Onze eerdere verhalen:

Een Taiwanese toerist werd gisteren onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn accommodatie in Bangkok. Volgens de Koninklijke Thaise politie was hij slechts twee dagen eerder in Thailand aangekomen.

Een man uit Kameroen en Myanmar werd gearresteerd nadat ze naar verluidt betrokken waren bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok. De identiteit van de Thaise vrouw die de drie buitenlandse mannen zou hebben ingehuurd, is nog steeds onbekend en zij is op het moment van schrijven nog steeds voortvluchtig.

Nu voor de update:

De Metropolitan Police vraagt ​​het publiek om aanwijzingen om mevrouw Napassarada Eakpattarahiran te vinden. Ze is een gezochte verdachte die ervan wordt beschuldigd betrokken te zijn bij een opzettelijke moord in arrestatiebevelen die op 18 november door het Phra Khanong Strafhof zijn uitgevaardigd.th2023.

Haar beeltenis en naam zijn publiekelijk vrijgegeven door de Royal Thai Police, die er bij het publiek op heeft aangedrongen hen te bellen met informatie of hun plaatselijke politiebureau te bezoeken.

TPN-media zullen dit verhaal blijven updaten naarmate er meer details worden vrijgegeven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.