UPDATE: Grote hoeveelheid valse bankbiljetten gevonden in kamer van Taiwanese man vermoord in Bangkok

Bangkok -

In de kamer waar een Taiwanese man werd vermoord in een hotel in Bangkok werden veel valse dollarbiljetten gevonden, samen met een vervalsingsmachine, zeggen politieagenten die bekend zijn met het onderzoek.

Onze eerdere verhalen:

Een Taiwanese toerist werd gisteren onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn accommodatie in Bangkok. Volgens de Koninklijke Thaise politie was hij slechts twee dagen eerder in Thailand aangekomen.

Een man uit Kameroen en Myanmar werd gearresteerd nadat ze naar verluidt betrokken waren bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok. De identiteit van de Thaise vrouw die de drie buitenlandse mannen zou hebben ingehuurd, is nog steeds onbekend en zij is op het moment van schrijven nog steeds voortvluchtig.

De Metropolitan Police vraagt ​​het publiek om een ​​Thaise vrouwelijke verdachte te vinden die betrokken zou zijn bij de moord op een Taiwanese man in een hotel in Bangkok.

Nu voor de update:

Dat vertelde de Metropolitan Police maandag (20 november) aan TPN-mediath) die de Thaise Forensische Politie in de kamer onderzocht en twee kluisjes vond. De politie slaagde erin de kluisjes te openen en vond veel valse dollarbiljetten, papieren en machines die werden gebruikt voor het maken van valse bankbiljetten.

De politie heeft al twee verdachten gearresteerd, een man uit Myanmar en een man uit Kameroen. Een Vanuatu-man en een Thaise vrouw zijn echter nog op de vlucht. Het is onduidelijk wat het verband is met het gevonden nepgeld en de dood van de Taiwanese man, maar reeds opgepakte verdachten beweren dat ze door de Thaise vrouw zijn ingehuurd nadat ze een baan als online hadden beantwoord om de Taiwanese man voor geld te volgen en af ​​te persen. Ze beweerden echter dat ze niets te maken hadden met de moord op de man en lieten hem levend achter, maar werden vastgebonden toen ze het hotel verlieten.

TPN-media zullen dit verhaal blijven updaten naarmate er meer details worden vrijgegeven.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The TPN National News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.