Top nationale Thailand-verhalen van de afgelopen week: voorgestelde visumvrijstelling van 60 dagen voor Europese toeristen en meer

Hier is een blik op de belangrijkste NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van de laatste week, maandag 13 november 2023, tot zondag 19 november 2023.

Ze zijn niet op een bepaald niveau van belangrijkheid, maar staan ​​vermeld in volgorde van publicatiedatum.

De man lag overleden naast een bed met zijn benen en armen vastgebonden.
De Filippijnse politie informeerde de Thaise politie over een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Joe, 47 jaar oud, met de Filippijnse nationaliteit, die een gezochte verdachte is in zijn land.
Samui Immigration vertelde aan de Phuket Express dat de Duitser al eerder was gearresteerd wegens het veroorzaken van publieke overlast.
Andere Thaise media hebben gemeld dat de heer Daniel de beschuldiging heeft toegegeven van het verbergen, verwijderen en vernietigen van het lijk, of delen van het lijk. Hij heeft echter de intentie tot moord ontkend.
Het ministerie van Toerisme overweegt het Thaise kabinet voor te stellen om de visumvrijstellingsperiode voor bezoekers uit 50 Europese landen te verlengen van 30 dagen naar 60 dagen.
Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor jullie steun!
Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.