Winkeleigenaar gearresteerd wegens vermeende verkoop van illegale cannabistoppen in Patong

Patong-

Een eigenaar van een cannabiswinkel werd gearresteerd nadat hij naar verluidt illegale cannabistoppen had verkocht in een cannabiswinkel in Patong.

Dat vertelde de politie van Patong vrijdagavond (17 november) aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een onbekende eigenaar in een cannabiswinkel aan de Phra Baramee Road. De politie heeft 63 gram cannabistoppen in beslag genomen.

De eigenaar werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd aangeklaagd voor het verkopen en transformeren van gecontroleerde kruiden (cannabisknoppen) zonder wettelijke toestemming. De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen verdere details heeft gegeven over de eigenaar of de naam van de winkel.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.