Drie mensen gearresteerd met 100 illegale strandbedden op Karon Beach

Karon-

Drie mensen zijn gearresteerd met 100 sets strandbedden die in beslag zijn genomen op het strand van Karon, buiten de wettelijke toestemmingszone, zegt de politie.

Ambtenaren van het districtskantoor van Mueang Phuket en de politie van Karon inspecteerden Karon Beach. De inspectie kwam nadat ze klachten hadden ontvangen dat er exploitanten van strandbedden buiten de wettelijke toestemmingszone voor strandbedden waren.

Er zijn drie mensen gearresteerd en van hen zijn 100 strandbedden in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Karon gebracht, waar ze werden beschuldigd van het overtreden van de wet inzake de handhaving van de netheid en orde in de stad.

Ze werden niet bij naam genoemd in de Thaise pers.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.