Bij een brutale schietpartij in Patong raakten drie mensen gewond

Patong-

Bij een schokkend incident dat vandaag vroeg in de ochtend plaatsvond, ging een voormalig barmedewerker tekeer op de parkeerplaats van Soi Lao nabij Bang La Road, Patong, waarbij drie mensen gewond raakten.

Gewapend met een .38 kaliber Smith & Wesson-revolver vuurde de aanvaller, door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Jess (alias), vijf kogels af, waarbij drie personen gewond raakten. De brutale schietpartij vond vandaag, 2 november, om 25 uur plaats, wat aanleiding gaf tot dringende reacties van de politie en reddingswerkers van Patong en waardoor de nabijgelegen barwijk volledig werd gesloten.

Op de plaats van het incident in het Kathu-district troffen de autoriteiten drie slachtoffers aan, allemaal Thaise mannen, die schotwonden aan hun ledematen hadden opgelopen. Eén slachtoffer raakte ook lichtgewond door een mesaanval. Alle drie, die niet onmiddellijk werden geïdentificeerd, werden onmiddellijk voor behandeling naar het Patong-ziekenhuis en het Vachira Phuket-ziekenhuis vervoerd.

De heer Jess, de vermeende schutter, werd ter plaatse door de politie aangehouden en voor verder verhoor naar het politiebureau van Patong gebracht.

Volgens Pol. Kolonel Sujin Nilbodee, hoofd van het politiebureau van Patong, de heer Jess, die momenteel werkloos is, had een geschiedenis van conflicten met de slachtoffers die teruggaat tot het afgelopen jaar. Hij was werknemer bij een onbekende uitgaansgelegenheid in Soi Bang La en had een rivaliteit ontwikkeld met de benadeelde partijen.

Na een tijdje verdwenen te zijn, keerde hij terug naar het gebied en ontmoette zijn oude rivalen op de parkeerplaats. Er volgde een fysieke woordenwisseling, die escaleerde toen meneer Jess zijn toevlucht nam tot het gebruik van zijn vuurwapen. Pol. Kolonel Sujin verklaarde dat de heer Jess door zijn geweervuur ​​ook verwondingen veroorzaakte bij onschuldige barpersoneel in de omgeving.

In eerste instantie zal de politie van Patong bijeenkomen om extra troepen van de politie van Regio 8 te vragen om de veiligheid van toeristen te garanderen nu het hoogseizoen voor toeristen nadert. De heer Jess wordt momenteel geconfronteerd met juridische stappen.

Afbeelding na berichtinhoud
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.