Vrouw uit Myanmar gearresteerd wegens illegaal werken in een bar in Patong

Patong-

Een vrouw uit Myanmar werd gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk was aangetroffen in een bar aan de Bangla Road.

Dat vertelde de politie van Patong vrijdagavond (17 november) aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een vrouw uit Myanmar in een bar aan de Bangla Road in Patong. Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werd beschuldigd van werken zonder toestemming.

De arrestatie volgde nadat de politie door een anonieme, bezorgde burger op de hoogte was gebracht dat er een buitenlander aan de bar werkte. De politie ging naar de bar voordat ze een video opnam van de vrouw uit Myanmar terwijl ze aan de bar werkte.

De Phuket Express merkt op dat de politie van Patong geen enkel ander detail over de vrouw uit Myanmar heeft gegeven, inclusief haar naam.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.