Twee cruiseschepen arriveren in Patong met 5,000 toeristen

Phuket-

Twee cruiseschepen arriveerden zaterdagochtend (5,000 november) in Patong met meer dan 18 toeristenth).

Het cruiseschip Spectrum of the Seas arriveerde met 4,948 toeristen met in totaal 35 nationaliteiten. De meesten van hen zijn Singaporezen (2,100), Indiërs (735), Maleisiërs (447), Koreanen (326), Chinezen (298) en Filippino's (232).

Het cruiseschip Crystal Symphony arriveerde met meer dan 600 toeristen. De meesten van hen zijn Europeanen en Amerikanen.

Ongeveer 1,000 toeristen van beide cruiseschepen maken gebruik van tourdiensten in Patong, terwijl de overige 4,000 alleen reizen in Patong.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.