Tiener gearresteerd met 201 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Een tiener werd gearresteerd met 201 methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een 16-jarige mannelijke tiener hadden gearresteerd in het Thai Mai Village in Rawai. Bij hem werden 201 methamfetaminepillen in beslag genomen. De naam van de verdachte is vanwege zijn leeftijd niet vermeld.

Volgens de politie van Chalong gebruiken illegale drugsnetwerken meestal tieners om drugs te bezorgen. Ze geven drugs aan tieners en nadat de tieners verslaafd zijn, gaan ze bezorgklusjes doen voor drugsdealers. Toen ze werden gearresteerd, worden ze, omdat ze nog tieners zijn, geconfronteerd met kleine juridische stappen, in tegenstelling tot volwassenen, omdat ze minderjarig zijn. De meesten van hen zijn tussen de 13 en 16 jaar oud, aldus de politie van Chalong.

Gerelateerde artikelen:

Een man werd gearresteerd met 90 methamfetaminepillen in Rawai.

Een man werd gearresteerd met methamfetaminepillen in Rawai, Mueang Phuket.

Ambtenaren hebben het harde optreden voortgezet in een plaatselijk dorp in Rawai, waar illegale drugs op grote schaal worden verspreid.

Een vrouwelijke verdachte werd gearresteerd met twintig methamfetaminepillen in een snackzakje in een dorp in Rawai.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.