Myanmar National gearresteerd wegens vermeende verkoop van e-sigaretten en paddo's in Patong

Patong-

Een man uit Myanmar werd gearresteerd nadat hij in Patong werd betrapt op het verkopen van e-sigaretten en paddo's.

De politie van Patong vertelde deze week aan de Phuket Express dat ze een 27-jarige man uit Myanmar hadden gearresteerd in een winkel in Patong. Bij hem werden verschillende soorten paddo's in beslag genomen, die vermeld stonden als 'CStar' en 'Ape'. In totaal werd 7 gram in beslag genomen.

De politie heeft ook 31 e-sigaretten in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's) en het illegaal verkopen van producten waarvoor de overheidsbelasting niet was betaald.

De politie van Patong blijft hard optreden tegen illegale paddo's die voornamelijk in cannabiswinkels worden verkocht Er hebben de laatste tijd meerdere arrestaties plaatsgevonden, zoals deze.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.