Ton Ao Yon-waterval in Phuket gaat open na tijdelijke sluiting

waar –

De Ton Ao Yon-waterval is met tijdsbeperkingen heropend voor het publiek na een tijdelijke sluiting om de natuurlijke omgeving te herstellen.

Ons vorige verhaal:

De Ton Ao Yon-waterval in Wichit, Mueang Phuket, is vorige maand tijdelijk gesloten voor toerisme vanwege onderhoud.

Nu onze update:

De gemeente Wichit vertelde donderdag (16 november) aan de Phuket Express dat de Ton Ao Yon-waterval dagelijks van 9 tot 00 uur geopend is. De Phuket Express merkte op dat er voorheen geen tijdsbeperking was voor het openen en sluiten.

Bezoekers worden verzocht de volgende regels te volgen:

  • Houd het geluidsniveau laag om anderen niet te storen
  • Draag alstublieft geen wapens en jaag niet op dieren.
  • Verwijder niets uit de waterval, inclusief rotsen, planten of dieren in het wild.
  • Gebruik bij de waterval geen alcohol of andere bedwelmende stoffen.
  • Laat alstublieft geen afval achter.

Gerelateerde artikelen:

De politie van Phuket van het politiebureau van Wichit heeft vanavond, 5 augustus 2021, bevestigd dat een buitenlandse vrouwelijke toerist, vermoedelijk een Zwitserse onderdaan van in de vijftig en bevestigd als een Phuket Sandbox-toerist, dood is gevonden bij de Ton Ao Yon-waterval in Wichit, Phuket, eerder vandaag.

Het slachtoffer, 57, plaatsvervangend protocolchef van de Federale Vergadering van Zwitserland, verliet rond 11 uur haar hotel in Ao Yon.

Gedenktekens voor de Zwitserse toerist, 57, die vorige week onder verdachte omstandigheden in de Phuket Sandbox stierf, werden vrijdagavond (6 augustus) gehouden.th) en zijn dit weekend op kleinere schaal doorgegaan naarmate informatie over de gruwelijke misdaad binnen blijft komen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.