Marokkaanse man gearresteerd omdat hij naar verluidt illegaal werkte in een cannabiswinkel in Patong

Patong-

Een 28-jarige Marokkaanse man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt zonder wettelijke werkvergunning in een cannabiswinkel in Patong werkte.

De politie van Patong vertelde aan de Phuket Express dat ze deze week een ongeïdentificeerde 28-jarige Marokkaanse man hebben gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een cannabiswinkel aan de Phang Mueang Sai Kor Road en werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van werken zonder toestemming.

De arrestatie volgde nadat de politie door een anonieme, bezorgde burger op de hoogte was gebracht dat er een buitenlander cannabis verkocht in de winkel. De politie ging naar de winkel en deed zich voor als klant voordat ze een video opnam van de Marokkaanse man die cannabis aan een van hen verkocht.

De naam van de Marokkaan werd verborgen gehouden door The Phuket Express.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.