Man gearresteerd wegens verkoop van paddo's in Patong

Patong-

Een man werd gearresteerd in een cannabiswinkel in Patong. Hij werd betrapt op het verkopen van paddo's die in Thailand als illegale categorie 5-medicijnen worden vermeld.

Dat vertelde de politie van Patong woensdag aan de Phuket Expressth) arresteerden ze een man in een cannabiswinkel aan de Kamala – Patong Road. Bij hem werden verschillende soorten paddo's in beslag genomen die vermeld stonden als WTAT, APE, DT, DC, LG en BT, in totaal werd er 131.8 gram in beslag genomen. De paddo's werden door agenten met arendsogen gevonden in dozen die verborgen waren onder een toonbank.

De verdachte werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van categorie 5-medicijnen (paddo's). De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen verdere details over de verkoper heeft gegeven.

De politie van Patong blijft hard optreden tegen illegale paddo's die voornamelijk in cannabiswinkels worden verkocht Er hebben de laatste tijd meerdere arrestaties plaatsgevonden, zoals deze.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.