Brand in keukenalarm Bewoners in Koh Kaew

Koh Kaew/Nieuwsoverzicht:

Een brand in een keuken alarmeerde bewoners van een woonwijk in Koh Kaew.

Brandweerlieden in de gemeente Koh Kaew werden dinsdagavond (14 november) op de hoogte gebracht van het incidentth) op een woonwijk in Koh Kaew, Mueang Phuket. Toen ze bij de woning aankwamen, zagen ze rook uit de keuken van de woning komen.

De brand was ontstaan ​​in de keuken. Het duurde slechts vijf minuten om de brand onder controle te krijgen. Sommige delen van de keuken waren beschadigd door de brand, maar er vielen geen gewonden. De oorzaak van de brand wordt op het moment van schrijven nog onderzocht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.