Australische man gearresteerd op de luchthaven van Phuket nadat hij zijn paspoort aan immigratieambtenaren had overhandigd met cocaïne erin

Phuket -

Een 26-jarige Australische man werd gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket nadat hij arriveerde en zijn paspoort overhandigde aan agenten met cocaïne erin.

Dat vertelde de Phuket Immigration aan de Phuket Express op dinsdag 14 novemberth) arresteerden ze een 26-jarige Australische man op de internationale aankomstterminal. Bij hem werd 0.17 gram cocaïne in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Sakoo gebracht, waar hij werd beschuldigd van het importeren van categorie 2-medicijnen in het koninkrijk en het illegaal bezit van categorie 2-medicijnen.

De Australische man arriveerde maandag (13 november) vanuit Sydney in Phuket. Hij overhandigde zijn paspoort aan immigratieambtenaren bij de controlepost en de agenten vonden een klein plastic zakje met wat wit poeder in het paspoort. Na testen bevestigden agenten dat het witte poeder cocaïne was.

De naam van de verdachte werd verborgen gehouden door The Phuket Express en het was onduidelijk of de Thaise politie zou samenwerken met Australische tegenhangers om de man verder te onderzoeken.

De verdachte bleef op het moment van schrijven in politiehechtenis in afwachting van zijn bovengenoemde juridische aanklacht. Hij heeft alle beschuldigingen ontkend en beweerde dat het pakket niet van hem was. Hij had geen idee waar het vandaan kwam en zei dat hij nog nooit in zijn leven drugs had gebruikt.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.