Twee verdachten gearresteerd wegens vermeende seriediefstal in Thalang

Thalang/Nieuwsoverzicht –

Twee mannen werden gearresteerd nadat ze naar verluidt op veel plaatsen in Thalang hadden gestolen, zei de politie van Thalang.

Dat vertelde de politie van Thalang aan de Phuket Express op woensdag 15 novemberth) arresteerden ze twee verdachten die alleen werden geïdentificeerd als de heer Non, 41, uit Phuket, en de heer O, 44, uit Phang Nga. Ze werden gearresteerd in een huis in het subdistrict Thap Krasattri.

Bij hen werd een drone, drie laptops, amuletten en andere waardevolle voorwerpen in beslag genomen. De twee verdachten werden naar het politiebureau van Thalang gebracht waar ze werden aangeklaagd wegens diefstal. De arrestatie kwam nadat de twee verdachten naar verluidt op veel plaatsen in het Thalang-gebied hadden gestolen.

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.