Brand beschadigt twee auto's in Chalong

Chalong/Nieuwsoverzicht:

Een brand heeft twee auto's beschadigd die geparkeerd stonden bij een huis in Chalong.

Brandweerlieden van de gemeente Chalong vertelden aan de Phuket Express dat ze eerder deze week door een plaatselijke bewoner op de hoogte waren gesteld van de brand in een huis in Soi 5 in het dorp Nai Mueang in Chalong, Mueang Phuket.

Toen ze ter plaatse kwamen, zagen ze dat er rook uit één van de twee voertuigen kwam. Het duurde ongeveer vijf minuten om de brand onder controle te krijgen. De motorruimte van één auto werd beschadigd door de brand, waarvan werd aangenomen dat deze de oorzaak was van de brand, die zich vervolgens verspreidde naar de andere auto in de buurt.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht op het moment van ter perse gaan.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.