De winter begint in Thailand

Nationaal—

Het Thaise Ministerie van Meteorologie maakt bekend dat Thailand vanaf 14 november 2023 het winterseizoen ingaat.

De minimumtemperaturen in Noord-Thailand zullen naar verwachting dalen tot onder de 23 graden Celsius, wat wijst op koud weer in verschillende gebieden. De windrichting die Thailand bestrijkt op een hoogte van 100 meter tot 3,500 meter zal naar het noordoosten of oosten verschuiven.

Ondertussen zal de wind op grotere hoogte, boven de 5,000 meter, veranderen naar westelijk. In de vroege stadia van dit winterseizoen zal Noord-Thailand echter in bepaalde perioden te maken krijgen met regen, terwijl in de zuidelijke regio naar verwachting aanhoudend zware regenval zal plaatsvinden.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/